January 14, 2018

Slavia – Budějovice 2: 0, gol u 46. sekundi, a potom u zadnji tren

By adam5811

Obožavatelji protiv posljednje momčadi tablice spasili su škoda sa šesnaestom i sedamnaestom sezonom ove sezone. Slavia Praha – České Budějovice

Prvi se smjestio u središtu Kenije i lijepo je odmahivao glavom. Bilo je tek 46 sekundi. Preludiju za snimanje manevara? Ne, sljedeći je cilj pao do samog kraja. Dobio je pas u obrani, gurao svog protivnika i prvi gol koji je pucao na vrata u drugoj polovici povećao vodstvo. Šteta Sparte Lafate bila je na ploči s rezultatima.

“U dvanaestoj minuti Milan Škoda mogao je postići još tri golova. Uklonili smo šanse, ali igra je bila vrlo dobra u prvom poluvremenu, samo bez ciljnih rezultata.Željeli smo nastaviti igrati aktivnu i nakon pauze, ali suprotno je istinito. Početna vremenom, počeli smo se uvlače u uzbuđenje igre. Drugo poluvrijeme nije bilo dobro s naše strane „, rekao je trener Slavia Miroslav Beranek.

Iako je to bila borba nevoljama momčadi s dna tablice, igrao u prvoj polovici nogomet s krutom sreću uglavnom Prije nego posjetite cilj. Praguers počeo utakmicu vrlo aktivno i rano vodstvo.

Nakon što je još jedan centar može povećati Latka koja se vratila u Slavia okupljanja nakon ozljede, ali s lijeve strane ubacuje njegov udarac glavom otišao i konzultirati dobro s dorážkou dalje izliječeni domaće igrače odbacio. U devetoj minuti, Dynamo bi mogao odgovarati.Funda hit bliži štap i radost stiže Varadi pogodio gredu.

Inače su opasne, ali radije Mještani i apetit je Škoda. U desetoj minuti je ispalio samo do središta golova, trenutak kasnije za promjenu pogodio je gol. Na kraju poluvremena, a zatim pruži Křížka Kenija.

Slaviša aktivno ušao u drugom razdoblju, ali osiguranje je cilj dodati ili Vukadinović da kada pokušate obstřelení posjeti golman na čelu u stranu mreže.

U 67. minuti Michal Škoda je dobio slobodan udarac u 40. minuti nakon što je ušao u zrak. Českobudějovický napadač je imao minutu prije kraja naselja, ali je propustio.Gotovo protunapad je preuzeo njegov brat Milan i drugi je cilj odlučeno. “Mislim da je igra bila odlučena u prvoj minuti. U 40. ili drugom, prikupili smo tipičan cilj za nas i to nije bio prvi put da smo postigli u prvih pet ili deset minuta. To je onda jako loše igra, on dolazi da se bore i na kraju pobijediti, a to kuca vam se sviđa „, rekao je trener Budweiser Frantisek Cipro.