July 14, 2019

Slavia zúzta Žižkovot a tábornokban, Stanciu a premierben

By admin

A szlávoknak sikerült megnyerni az új szezon próbáját. A Střížkov-i stadionban a bajnoki cím bajnoka egy második prágai csapatot zúzott a második bajnokságból, Žižkov 6: 0-ról. Az első gólt a vörös és fehér mezben a Nicolae Stanciu legutóbbi megerősítése szerezte, aki a második félidőt játszotta. A Hilál Yúsuf szláv színekben is először szerzett gólt, Mick van Buren, Vladimír Coufal, Alexandru Baluta és Tomáš Holeš több gólt szerzett.

Szláv edző, Jindřich Trpišovský, akinek nyerte a szombaton a csehszlovák szuper-kupa 3: 0-as győzelmét, szombaton két tizenegyre Bet365 sportfogadás bónuszok helyezte a két darabot. A Favorit a támadással kezdődött, és a második percben megnyitotta a Van Buren pontszámot Coufal központja után. A célnyilvántartó szerzője a 10. percben 2: 0-ra emelkedett, a 36. percben pedig a Hálbauer Központon keresztül lépett Hilálra.

Miután megállt a zsúfolt stadion tapsának a vörös és fehér mezben való premierjére, Stanciu, akinek a híre nyert a múlt héten, nem játszott a Super Cupban. A román nemzeti középpályás és egykori Sparta játékos stílusosan elcsúsztatta a kapitány övét: a 64. percben áthúzta a korábbi szláv kapust Hrubeš 4: 0-ra.

“Elégedettek vagyunk a Nico előadásával, nem teljesen a meccs optimális fizikai állapotából származik. Azt hiszem, kezdetben nagyon jó teljesítményt ért el. A csapathoz játszani volt a dolgok. fizikai állapotot fog kapni, még jobb lesz ”- mondta Jaroslav Köstl, a szláv edző asszisztense.

“Összességében, hogy hogyan történt az átruházás, mennyi érzelmek merültek fel, így Nico számára fontos elkötelezettség Slavia-ban. Az ilyen átadás valamilyen módon történelmi. sok csillogás lesz, csillogó villogás ”- tette hozzá Köstl.

Nem sokkal Stanciu célját megelőzően a kedvenc nem adott büntetést, amit a Balut pontatlan lövésével dobott el. A múlt szezon utolsó Bet365 internetes fogadóirodák fordulójában csak a második bajnokságban megmentett Žižkovnak több esélye volt, de nem látta a célt. Éppen ellenkezőleg, a 86. percben a Baluta kereszteződés alá eső lövéssel habozott a büntetéstől, majd Holeš megerősítésekkel megérkezett a röplabda, amelyre a vörös és fehér második célja volt.