March 18, 2017

St. Louis odlazi iz Tampa do Rangersa za Callahan, panika se vratio

By admin

New York. Prve velike transakcije tijekom posljednjih sati prozora prijenosa NHL je do razmjene dugogodišnji Podrška Tampa Bay-a Martin St. Louis u New York Rangersa.

Uprava Munje u najproduktivnije igrača stečena iz New York kluba prije kapetan Rangersa Ryan Callahan plus uvjetnog pokupiti u drugom krugu ove godine, a na izborima u prvom krugu iduće godine nacrt. On je obavijestio kanadsku televizijski kanal TSN. U Sočiju je osvojio zlato

St. Louis drži Stanley Cup i Hart Trophy kao MVP za sezonu 2003/2004.U posljednjih skraćena sezona bila je najproduktivniji igrač baze i vodi produktivnosti tima u tekućoj godini (29 golova i 61 bodova).

Na olimpijski turnir u Sočiju je nagrađena zlatnom medaljom od strane kanadske reprezentacije. Iako je, u Tampa Bay divan krilni proveo znatan dio svoje karijere, prije nekoliko dana oni su došli na vidjelo vijest da se ne osjeća sretan u klubu. St. Louis ima ugovor s godišnjom Gazoo 5.625 milijuna.dolara i važi i za narednu 2014/2015 godinu.

Callahan, koji istječe nakon ugovora o sezoni 4275-milijun, okupili su se u 45 dvoboja ove sezone 11 golova i 14 asistencija.

Ako Rangersi naprijed ove sezone, barem u finalu Istočne konferencije, Tampa umjesto dobiva pravi izbor u ovogodišnjem drugi krug izbora nacrt prvokolovú. Panik vraća

slovački hokejaš Richard Panik s druge strane vraća u prvu momčad Tampa Bay Lightning. Imajući u klub u srijedu je pozvao ga je s farme u Syracuse (AHL), otišao u suprotnom smjeru ruski napadač Vladislav zamjenika.On je obavijestio portal syracuse.com.

Panik zatražio povratak Profiliga njihovi kvalitetni nastupi u rezervnom timu, u trinaest dvoboja dres Syracuse Crunch zabio tri gola, a dodao osam asistencija.

središnji tim Tampa Bay će biti 23-godišnji krilni igrač ostati do kraja osnovnog dijela i eventualnom razgradnju borbi. Sudionik Zimskih olimpijskih igara u Sočiju koji će pratiti na svoj rad u timu & quot; Bljesak & quot; prva polovica osnovnog dijela kada je u 39 NHL utakmica postigao 11 poena (2 + 9).