St. Louis odlazi iz Tampa do Rangersa za Callahan, panika se vratio

New York. Prve velike transakcije tijekom posljednjih sati prozora prijenosa NHL je do razmjene dugogodišnji Podrška Tampa Bay-a Martin St. Louis u New York Rangersa.

Uprava Munje u najproduktivnije igrača stečena iz New York kluba prije kapetan Rangersa Ryan Callahan plus uvjetnog pokupiti u drugom krugu ove godine, a na izborima u prvom krugu iduće godine nacrt. On je obavijestio kanadsku televizijski kanal TSN. U Sočiju je osvojio zlato

St. Louis drži Stanley Cup i Hart Trophy kao MVP za sezonu 2003/2004.U posljednjih skraćena sezona bila je najproduktivniji igrač baze i vodi produktivnosti tima u tekućoj godini (29 golova i 61 bodova).

Na olimpijski turnir u Sočiju je nagrađena zlatnom medaljom od strane kanadske reprezentacije. Iako je, u Tampa Bay divan krilni proveo znatan dio svoje karijere, prije nekoliko dana oni su došli na vidjelo vijest da se ne osjeća sretan u klubu. St. Louis ima ugovor s godišnjom Gazoo 5.625 milijuna.dolara i važi i za narednu 2014/2015 godinu.

Callahan, koji istječe nakon ugovora o sezoni 4275-milijun, okupili su se u 45 dvoboja ove sezone 11 golova i 14 asistencija.

Ako Rangersi naprijed ove sezone, barem u finalu Istočne konferencije, Tampa umjesto dobiva pravi izbor u ovogodišnjem drugi krug izbora nacrt prvokolovú. Panik vraća

slovački hokejaš Richard Panik s druge strane vraća u prvu momčad Tampa Bay Lightning. Imajući u klub u srijedu je pozvao ga je s farme u Syracuse (AHL), otišao u suprotnom smjeru ruski napadač Vladislav zamjenika.On je obavijestio portal syracuse.com.

Panik zatražio povratak Profiliga njihovi kvalitetni nastupi u rezervnom timu, u trinaest dvoboja dres Syracuse Crunch zabio tri gola, a dodao osam asistencija.

središnji tim Tampa Bay će biti 23-godišnji krilni igrač ostati do kraja osnovnog dijela i eventualnom razgradnju borbi. Sudionik Zimskih olimpijskih igara u Sočiju koji će pratiti na svoj rad u timu & quot; Bljesak & quot; prva polovica osnovnog dijela kada je u 39 NHL utakmica postigao 11 poena (2 + 9).