June 2, 2018

Steven Gerrard voli Liverpoolov ponovni susret s Jamie Carragherom

By admin

Bivši kapetan Liverpoola Steven Gerrard priznaje da razmišlja o ponovnom susretu s Jamie Carragherom u Anfieldu. 35-godišnji ugovor s LA Galaxy-om istječe za osam mjeseci i kaže da je mislio “puno” o tome da se bori sa svojim bivšim suigračem Carragherom u trenerskoj sposobnosti. puno je zamišljao. Jamieovo poznavanje igre je izvrsno. Znam koliko vremena i truda ulaže u posao koji sada radi, koliko je volio igru ​​kad sam igrao s njim “, rekao je Gerrard muški modni brand MR PORTER. mislim da ćemo oboje ponovno raditi za klub u nekom trenutku tijekom ostatka života. Kada to bude, ne znam. Hoće li to biti zajedno? Nisam siguran. Radim li s Jamie Carragherom za Liverpool?Naravno, bez sumnje bih, ali je za druge ljude da donese tu odluku. Neophodno je da je klub u našim srcima i da je teško ako klub zove, ali trenutno se događa i druga stvar – to nije kao da ga molimo ili očajnički traži – ali znaju gdje mi

“Kada se povučem iz nogometa, bit ću dostupan ljudima da mi ponudim uloge ako osjećaju da sam jedan od kandidata.” još jedna uloga u igri, ako bilo kakve ponude [iz Liverpoola] nisu došle moj put?Da. “Zašto bi MLS trebao samo prodati, a ne američki san Gerrard kaže da još ima još jednu sezonu.

“Tjelesno mogu igrati u MLS-u za ovu sezonu i sljedeće, 100 posto sigurno “, rekao je. “Hoću li to učiniti? Želim li to učiniti? Hoću li mi biti ponuđena prilika da to učiniš? Ne znam, morat ćemo pričekati i vidjeti.

“Trenutno sam na raskrižju, što da radim, hoću li to nazvati na kraju dana u sezoni ili možda napraviti još jednu, ali morat ćemo pričekati i vidjeti “. Sezona završava ovdje u studenom. Možda će neke nogometne ponude možda doći na moj način, možda će neke uloge za mene biti na putu.Ja radim svoje značke za mentorstvo i ja sam na mojoj licenci dok govorimo.

“Nadam se da ću biti u poziciji da razmislite o nekim ponudama koje su vrlo ozbiljno došle Božić.”