May 25, 2018

Sunderland pati sa Virgilom van Dijkom koji je zgrabio Southampton

By admin

Nakon nekoliko neuspješnih dana za Sunderland na terenu, vratio se nogometu i vrijeme da igrači kluba daju nekakvu predaju na terenu. Učinili su to do određene točke, pretvarajući doslovnu i metaforičnu oluju prije no što je kasnije, nakon što je Southampton bio smanjen na 10 muškaraca, preuzeo kasno vodstvo zbog štrajka Jermain Defoe. Nije bilo moguće objesiti, dopustili su Virgilu van Dijk spasiti bod za svoju stranu tri minute u dodano vrijeme. Ovo su dvije točke padale umjesto da je dobio za Sunderland, ali na terenu gdje su pretrpjeli poniženje gubitka 8-0 prošle sezone, to je bio osvetom vrsta i poraza negdje drugdje za kolege ispadanje battlers Newcastle United i Norwich City je malo slađi.Zapravo, West Ham je zabolio 10-ak Evertona kao pobjeda protiv pobjede Dimitrija Payeta. Pročitajte više

“Bio je to udarac u zubima”, rekao je Sam Allardyce. “Ne mogu ni početi govoriti o tome kako smo bili dejected i koliko smo teže naš posao da ostanemo u Premier ligi.” Na pitanje je li mogao vidjeti bilo kakve pozitivne rezultate od točke dobivenog, njegov odgovor bio je naglašen. “Ne”, uporno je uzdahnuo. “Veselio sam se slavi svoj prvi čisti list na Majčin dan, ali sada mislim da ću plakati u svoju čašu vina i nadam se da to ne mogu uzeti na svoje grandkide.”

U otvaranju pola sata koji je bio nezaboravan uglavnom zbog gorčine južne obale, nijedna strana nije stvorila mnogo da bi zagrijala kokice.Nakon 22 minute Fabio Borini, na štetu Defoea, pobjegao je dolje desno samo zbog svoje niske, nagnute vožnje koju je blokirao odličan pokrivač za borbu protiv Van Djika. Ubrzo nakon toga, Southampton bi trebao otići naprijed, samo da ga osujetiti izvrsni Vito Mannone, osim nakon što je Dusan Tadić brzo reagirao na snage guranja Graziano Pellè.

Nakon pola sata, Mannoneov suprotni broj bio je pozvan u nešto slično hitnoj akciji. S Wahbi Khazri slobodnim udarcem iz široke prijetnje da se spustite u gornji lijevi kut, bijesno natrag pedala Fraser Forster je dobro dlan napora usmjerena na svoj crossbar.U prekrasnoj izolaciji na krilu, Khazri je objema rukama obuzeo glavu u oštroj frustraciji. Hladnoća prve polovice poprskana je kišom u kišu rano u drugom, iako potop nije uspio ublažiti entuzijazam vokalne posjete gostima. Kao što je pad snijega, Jack Rodwell ih je iz njihova mjesta, ali njegov mali napor nije uspijevalo Forster pretjerano.

Ustajanje u duhu tit-za-tat u kojem je većina igre je igrao, Oriol Romeu je odmah poslao loptu koja je prevrnula više od 20 metara. Swansea je pobijedio Gylfi Sigurdsson, a Norwich City nastavlja kretati. Read more

Kako je igra ušla u posljednjih 20 minuta, Sunderland je sjedio duboko na stražnjoj nozi ali bio je Southamptonov José Fonte koji je bio prisiljen na očajni čin.Portugalac je zaradio pravu crvenu kartu za borbu za Borini dok je ubacio loptu kroz rub kaznenog prostora. Od naknadnog slobodnog udarca, Patrick van Aanholt donio je vrlo pametno zaustavljanje iz Forstera. Uđite u Defoe.Lamine Koné je skočila s Jan Kirchhoffom u kaznenom prostoru, izbjegavala borbu i zaredala za zamjenu za prodavanje doma sa sedam metara i brzim prizorima neobuzdane zabave u gostoljubivom kraju. živio je, međutim: Southampton je prigušivao i pušio nemilosrdno prije nego što je napokon puhao kuću Sunderland kada je izvrstan Van Dijk našao neoznačen na kraju križa u Sunderlandu i ispalio kući duboko u ozljedu.

“Čudno je što igramo naš najbolji nogomet u posljednjih pet ili šest minuta”, rekao je Ronald Koeman. “Od samog početka imamo bolje rezultate u nogometu, ali pokazali smo veliku ulogu nakon što smo krenuli 1-0 prema dolje i jako sam zadovoljan time.” Srušio se na stolici na konferenciji za novinare nakon završetka utakmice, njegov suprotan broj jedva da je zvučao više glum.