March 18, 2017

Super Ragbi: Uragani nadmašiti jednodimenzionalnih-highlanders

By admin

Uragani su nadmašili jednodimenzionalno Highlanders odijelo pojavljivati ​​41-15 pobjednike u svojoj Super Rugby sukobu u Wellington. 2016 prvaci ran u sedam pokušaja za dva protiv njihove ozljede opustošenoj protivnika, koji se borili da u prodoru kroz improvizirani razigravača Fletcher Smith.

Odluka igrati Ardie Savea na No8 isplatila dividendu kao test labav naprijed tvrdio probati i sedam bavi, dok je fizička veza duo Ngani Laumape i Matt Proctor isticao.Oni će uzeti tjedan dana off prije putovanja u Brisbane da se na Reds, a Highlanders će lizati svoje rane prije tussling s Brumbies.Eddie Jones: pravog muškarca u pravo vrijeme spasio Engleska i spasio karijeru | Andy Bull Opširnije

U daljnjem loše vijesti za Otagoites, Malakai Fekitoa i Smith izgleda vjerojatno da se pridruže dugom popisu ozljede nakon odlaska off s potres mozga. Test fullback Ben Smith izvukao kroz utakmice neozlijeđen. “Uzeli svoje šanse.Bilo je nekoliko zamah ljuljačke tamo – da ste je dobio neke svjetske klase finiširanje, “Highlanders labav naprijed Luke WHITELOCK rekao

Uragani pogoditi zemlju prikazivati ​​na domaćem terenu, u improviziranoj No8 Savea pad preko dalje. leđa kao bojni malj u 11. minuti. The Highlanders jedva imao zadah u prvih 20 minuta, bori da osigura pristojan teritorij izvan prtljažnik Fletcher Smith.Uragani zaključavanje Mark Abbott održana uskoro nakon toga, a zatim Highlanders presresti utro put za Fekitoa padati inča kratke linije.

A Smith kazna cilj je zatvorila jaz kao Fekitoa posrnuo tunelom prije ispitivanja na mjestu veznog igrača Aaron Smith dovukla dva branitelja i staviti Matt Faddes odlazi kliničkom 33. minuta pokušaja.

Iza bez obzira na njihovu dominaciju, bilo je samo pitanje vremena kada su Uragani uzvratiti udarac i to su činili kroz in -oblik Laumape.Stand-u fullback Jordie Barrett staviti palac savršene cross-polje udarac preko veznjak, koji je napravio grešku ne srušiti više u 35. minuti.

Na putu u šupama 10-8 gore, Wellingtonians postigao brz s pet pokazivača preko Proctor prije TJ Perenara grijeh-košare daroviti Highlanders labav naprijed Elliot Dixon jednostavan rezultat. Ipak Uragani su da ne bude odbijen, drži se s čovjekom manje prije Laumape, Julian Savea i Vince Aso dvostruko zatvoren kako je utakmica.

“Mi smo prilično dobro u prvom poluvremenu osjećali, bili smo samo frustriran načinom na koji nismo bili dovoljno klinički “, rekao je Uragani No10 Beauden Barrett. “To je bio samo o izgradnji pritisak, a mi smo mislili da je to učinio u drugom poluvremenu.Samo smo trebali donijeti hitnost, početak dobro i dovesti našu igru. “