April 18, 2017

Sussex zaviti smrt brzo polucilindar Matthew Hobden u dobi 22

By admin

Matt Prior i Eoin Morgan pridružili su se priznanjima Matthewu Hobdenu nakon što je Sussex objavio smrt dvadesetogodišnjeg brzog letača kojeg je klub opisao kao “fantastičnu osobu”. Molitve s cijelom obitelji Matt Hobden u ovom tragičnom vremenu “, napisao je prethodno na Twitteru. “Veliki čovjek s ogromnom budućnošću preuzet je prerano.” Bivši šefica Sussexa i Engleske dodao je: “Jedan od onih dana kad dobijem poziv koji stavlja perspektivu na stvari. Živi život i ljubav svaki dan koliko god možete! Tako tužno! RIPhobsy. “

Hobden je bio jedan od šest pacemen izabran da sudjeluju u Potential England Performance Program ove zime.Skupina kuglači su zbog provesti vrijeme u Johannesburgu uz viši Engleskoj strani, pomažući s pripremama za jednodnevni međunarodni seriji protiv Južne Afrike. Hobden imao dva prvoklasna pet prolaznih potega kod koća na njegovu karijeru rekord

Morgan, Engleska jednodnevni kapetan, je rekao: „. Misli i molitve su s Matta Hobden obitelji i prijateljima u ovom vrlo teškom trenutku. „

Udruženje profesionalnih kriketa rekao:„PCA duboko ožalošćen da uče o smrti Matt Hobden.Naše misli i sućut s Mattovih obitelji, prijateljima i kolegama”

Hobden je stvaranje svoj put u profesionalnom kriket i imao stjenovitu čarolija s loptom početkom prošle sezone, kuglanje niz ne-lopti na utakmici protiv Middlesex.

To zatraži Sussex a zatim kapetan Ed Joyce da dođe u njegovu obranu i predvidjeti da će postati glavno sredstvo za tim. Joyce rekao za Argus novinama u maju: „Mi zaista želimo da bude luksuz polucilindar koji je u stanju pokrenuti i zdjela brzo i ako on ne dobiva čaroliju u pravu možemo ga skinuti i donijeti netko drugi dalje.. Mislim da je Matt će biti fantastičan igrač kriketa za Sussex u budućnosti, ali on je još uvijek mlad i učenje zanat u ovom trenutku”

Na učenja Hobden smrti, Joyce rekao:„U šoku. ne mogu dobiti moju glavu oko vijestima. RIP Matt Hobden. Misli sa svojom obitelji riphobsy „.

Vijest o njegovoj smrti osjetio daleko izvan Sussex. Pavao Collingwood, Durham bivši Engleska jednodnevni kapetan, napisao je na Twitteru: „Dakle, ožalošćen čuti o smrti Matt Hobden, izuzetno talentiran mladi igrač kriketa u Sussexu. Sve naše misli su sa svojom obitelji „

Collingwood je Durham suigrač – i Engleska međunarodna – Graham Luk je dodao:„. Srceparajući vijesti o Matt Hobden.Misli i molitve su sa svojom obitelji i prijateljima RIPhobsy.”

Hobden studirao u Cardiffu prije fokusirajući se na kriket, igrati česte prve klase i ograničene destinacije odgovara za Sussex u protekle dvije sezone.

rekao Sussex u izjavi: „Sussex kriket je duboko šokiran i ožalošćen čuti od smrti Matthew Hobden. Matthew je bio uzbudljiv mladi igrač kriketa s velikom budućnosti pred sobom u igri. Bio je fantastičan pojedinac koji je napredovala kroz Sussex mladeži i akademije redovima, što je rođen na lokalnoj razini u Eastbourne.

„On je napravio njegov prvorazredni debi za Sussexu 2014. te je predstavljao županiju u sva tri formata u protekle dvije sezone. On će biti uvelike propustili.Sussex željeli ponuditi svoje najdublje sućut Mateju obitelji i prijateljima u ovom teškom trenutku.

„Igrači i osoblje će biti ponuđena kao mnogo podrške kao što je moguće i želimo Matej obitelj, i svi su povezani s Sussex kriket, da se poštuje privatnost u ovom trenutku.”