January 14, 2018

Tampa je napravio sedmu utakmicu u Detroitu, Washington je napravio otočane

By adam5811

U seriji Detroit Tampa Bay nakon šestog utakmicu trijumf pobjede drugu uzastopnu istu jedinicu. Redovna izmjena uspješne rezultate imali gornje strane ovaj put posjetu Lightning hokej tima, čime se izjednačio na 3: 3 igre i prisiliti odlučujući sedmi dvoboj.

Postoji prednost u kućnom okruženju. Ali dvaput u seriji, nisu mogli savjetovati svoje navijače Red Wings. Međutim, voditelji Mike Babcocka također su bili vodeći, koji je dodao 3: 2 do konačnog šeste, s mogućnošću završetka. Tampa, međutim, odlučno odbacuje eliminaciju već u razdoblju otvaranja.

Prvi od četiri pakova u mreži Petr Mrazek su lovili u 4. minuti.Na kraju brzog djelovanja Munja, Tyler Johnson je bio u dobrom stanju. U 12. minuti kapetan tada prorezima domaćini Steven Stamkos putovnice u ofenzivu zoni zatražio okončanje branič Jason Garrison, koji je nosio Mrazek opet prostřelil.

Na početku drugog razdoblja s voditeljem Češkoj Detroit bljeskale savršen operaciju. Napadnik Brian Boyle, koji je pucao na otvorene vrata, pogodio je napad. Mrazek ali pak na putu do mreže u posljednjem trenutku intervencije spriječiti nevjerojatan štap. U Stamkoseu je Stamkose još uvijek bio u velikoj meti.

brzo pucao Johnson 30. minutu, ali je već bio kratak, 0: 3 za Tampa Bay.Na šestom cilju produktivnog napadač u tijeku doigravanja da pomogne spavati i Ondrej Palát (18:54 +/-: 2). Red Wings završio neprobojan Ben biskupa do 33 minuta, kada je brojčana nadmoć udario Tomas Tatar.

slovački napadač bio gladan i dokazao svoju formu i na početku trećeg perioda kada je drugi pogodak večeri pala na jedinom razlikom neto. Od konačnog pritiska, međutim, Detroit nije dosegao izjednačenje, a s druge strane, prikupljao je dvaput. U 55 minuta Mrazka je iznenadio Alex Killorn i 60 minuta u praznu kavez osigurala rezultat Cedrica Paquettea. Odlučujući sedma utakmica na rasporedu je u srijedu.

U posljednjih doigravanja, navijači su čekali slučajno ukupno sedam presudnih sedmom igara.Ono što je bilo još zanimljivije bilo je da se gosti slave šest puta. U prvoj borbi, sedme ovogodišnje doigravanje, međutim, trend nije potvrdio kada je Washington molim njihovi navijači pobjeda nad Otočani 2: 1, dok je ukupan postupak 4: 3 utakmice. U drugom krugu doigravanja, datoteka strijelac Alex Ovechkin stoji protiv Rangersa.

Kapital je preuzeo vodstvo u 39. minuti kada je ološ pred golom Jaroslava Halaka pak naći radost stiže Joel Ward. Pomoć je otišao na Ovechkinov račun i pobijedio Brooke Orpik. Na početku trećeg perioda, ali slabiji trenutak proveden malo zauzet kući golman Braden Holtby, koji je prošao između betonskog pucao iz prstena Frans Nielsen. 1: 1 ponovno je započeo. Međutim, nije očekivao da će dugo pogoditi 53.minute treperi kroz savršenu pojedinačnu akciju kuće Jevrejana Kuznetsova.

Veliki ruski hokej talent vybruslil kutu klizalištu ispred cilja, stavio je golman Halaka i strpljivo čekao savršen trenutak do kraja – 2: 1 za Washington. “Dopustili smo samo 11 naših protivnika da govore, i to je ono što kažu. Htjeli smo se držati naše igre planu, a ako ništa dogodilo „komentirao najbolji obrambeni učinak u Washingtonu trenutne playoff trener Barry Trotz