January 14, 2018

Trebamo poduzeti Šveđane pod pritiskom, Růžička planira. Ručinský neće igrati

By adam5811

Glavni trener Češke reprezentacije imat će 12 napadača i sedam branitelja za utakmicu u petak sa Švedskom. Preostali stupci na popisu prazno.

DOPS bi imati Mark Židlický ako Detroitu u petak navečer, pao u Tampa (branitelj u pred-kontakt). Ako je Andrey Šustra zamijenio napadačem, Ondřej Palát, ako Red Wings krenu dalje. “Ako Tampa ispadne, vidjet ćemo. Još uvijek odlučujemo. Nisam siguran da želimo imati intervenirati „, razmišljao je Ružička.

prostor može napuniti Litvínov Ručinský veteran koji se još uvijek tretira ozlijeđenog kralješka pobjedu dodatne liga finale. Napadač u srijedu prošao je posljednji pregled s fizioterapeutom Pavelom Kolářom. “Onda ćemo biti sretni.Malo je bolje, ali to nije toliko poznat „rekao je glavni trener, koji bi odgovorio potvrdno napisao Ručinského sljedeći tjedan nakon utakmice protiv Švedske i Latvije.

” Martin sada treba uglavnom za odmor, led je imao dovoljno. (U utorak navečer) sjedili smo zajedno i za njega je čekao važan ispit. Slobodno ostavljamo dva mjesta, ne želimo da se na turniji ozlijedi. Kako ne bi deblokirali jedno mjesto, dobit će ga i završiti. Ako je dobro prošlo, ja bih ga napisati sljedeći tjedan „, rekao je Ružička.

Posebni nazivi koji se pojavljuju na popisu, obavijestio sve do četvrtka. Baš kao i konačna presuda na početku Jaromira Jagre. “Znamo Jarouse”, nasmiješio se. “Ali osjećam se sjajno za njega.Trebamo ga da ga dobije. Učinit ćemo najbolje ne samo za njega nego i za cijeli tim. Naravno, tu će biti nekih nervoza, s početkom Svjetskog kupa, te da je kod kuće…„

Utakmica protiv Švedske predstavlja oštar start MS-u, jaka nordijski tim je pakiran s igračima iz NHL. “To će biti dobar test. Ali to je isto za njih. Svako prvenstvo je dobro kad imate dobar ulaz. Šveđani su teška protivnika kod kuće, ali mi ćemo se za njih „, rekao je Ružička.

“Očekujemo da će biti pod velikim pritiskom, ali želimo je i stvoriti. Pokušali smo napraviti velike pogreške pod pritiskom.Čak igrača iz NHL će htjeti trener usaditi tipičnu igru ​​Šveđana „očekujući češki trener koji je u srijedu trening oštar tima uglavnom postavljanju napada i prelazak iz obrane pod pritiskom.

” Mi radimo puno naglaskom na obrambeni play , aktivna sredina. I uglavnom obrambena zona, postoje pogreške kada je tim pod pritiskom. Imali smo veliki problem s tim, tako da nismo glupili, nisu. To je ono što čini pogreške. “