March 18, 2017

Trener Engleska Eddie Jones ima velike odluke i njegov novi kapetan će biti ključna

By admin

Eddie Jones će početi svoj mandat zadužen Engleske na Murrayfield, kao Stuart Lancaster učinio u 2012. godini kada je Charlie Hodgson naboja dolje pokušaj bio je dovoljan da ga sići na pobjednički start. Ako se smatra međunarodni ragbi unija za rad u četverogodišnjim ciklusima, to je napomenuti da je 10 od Engleske početnoj postavi taj dan nisu bili uključeni u ovogodišnjem turniru.

Lancaster imala plan za kratkoročno jer je u početku bio imenovan na privremenoj osnovi.To su bili dani kada je Engleska završivši na drugom mjestu Six Nations se smatrati uspjehom, a što Lancaster brzo kovani bio timski duh u pogon za rezultate nego nastupe.

To će biti drugačiji za Jonesa, koji je je imenovan na ugovor od četiri godine s uputom da se Engleska Svjetskog kupa finalu 2019.Četvrti poraz u Škotskoj u 25 godina, a prvi nakon 2008. godine neće biti idealan način za novi England trener za početak svoje vladavine, ali s obzirom na kratko vrijeme on će morati s momčadi prije početka tih šest zemalja, njegov skupština će se malo po malo.

Nakon što je u Japanu i Engleskoj, eliminacije iz svjetskog kupa, Jones je rekao da je glavni trener u red jednog naroda treba doživjeti. “Međunarodni tim treba trener koji ima hrabrosti biti drugačiji. Ako Japan je izgubio naše konačno bazen igra u SAD-u, ljudi bi pitali zašto nismo udariti loptu, a ne raditi s njim.Zato što sam stariji trener sada, takve kritike me ne brini, ali kada su mlađi trener osjećate pritisak i reći svoju momčad do udariti loptu više. Mislim da je to ono što se dogodilo Stuart Lancaster

“Sjećam komentar José Mourinho kad je netko pitao ako on bi upravljali Englesku, a on je odgovorio:”. Ja sam premlad, možda kad sam 50 ili 60 ja ću to učiniti. “Kada dođete do međunarodnoj razini, to je sve o upravljanju odjeljenje i da je neovisnost da bi mogli raditi ono što želite učiniti.Uvijek dobiti puno medijskog pritiska i da je razlika između coachinga na međunarodnoj razini, a one ispod. “Richard Cockerill ljuti na ‘opscene ponude” za Leicestera Manu Tuilagi Opširnije

Jones će trebati da se sposobnost apsorbirati pritisak kao engleskoj prvi strani trener, ali ono što će trebati nešto Engleska nije imala još od Clive Woodward doba; Jasnoća u izboru.

Woodward pouzdana svoje instinkte i tako će Jones, koji je u prvih nekoliko tjedana posla morat će odlučiti svoju trenersku reprezentaciju, elitni odred, a zatim kapetan.Biti umreženik je, Australian će biti do brzine do 1. prosinca – kada je službeno započinje s radom. – Ali se odluke on čini u prvom mjesecu ili tako će biti među najznačajnije u svoje vrijeme zadužen

Lancaster otišao s Chrisom Robshaw kao njegov kapetan u 2012. godini, u pauzi od svjetskog kupa prošle godine, kada je Harlekin nije bila dio engleske momčadi, ali je proveo većinu svoje vladavine koja bi opravdali odluku.Robshaw nikada nije bio viđen kao što je prikovan na u stranu, jer on nije bio openside flanker u sakupljačko kalup i patio je od uvrede se previdjeti za turneju Lions u Australiju 2013. godine, gubi u Wales-a zamjena sedam.

Robshaw je ono Engleska potrebno je prije četiri godine – marljiv i strpljiv – ali nikad nije dobio uho sudaca na terenu, prečesto Odbacio daleko, za razliku Sam Warburton, Paul O’Connell ili Thierry Dusautoir, koji su svi slušali , Da li Engleska ipak imaju tu vrstu lika?Dylan Hartley ime je istražio, ali kad je pokušao razgovarati s Wayneom Barnes u Premiership finalu 2013. protiv Leicestera o ološ kazne koje su dobili protiv Northampton, on je dobio sam poslao u frustraciji.

To može biti da Jones ima obrađivati ​​vođu. Četiri Premiershipu kapetana potencijalni elitni pripadnici odreda, ali nitko se uklapa Jones odredbu da kapetan mora biti prvi izbor u svom položaju. Ben Youngs dovelo Leicester prošle sezone, ali je ološ pol poziciju došao epitomiziraju nesigurnost Lancaster režima s četiri igrača miješaju tijekom.I tu je sada Joe Simpson boriti.

kapetanija će biti na Jonesa umu jer je pristala preuzeti iz Lancaster. On nema da bi imenovanje razmišljam o 2019., a tijekom formativnog dijela svog mandata kapetan će biti važna karika za igrače. Engleska će se promijeniti pod njim, ali ne odjednom. To nije 2012 sve iznova kostrijet i pepeo za kit.

I to će doći jer je, dok je njegovo imenovanje je općenito dobro primljena, Rugby Football Union ostaje u liniji vatre od onih koji su tamo vjeruju bi trebao biti mjesto za Woodward na Twickenham. Eddie će osigurati da se vode u sjedištu Eddy: on nije jedan utaživanje bare.On će biti odlučujući, a on dolazi u vrijeme kada Premiership klubovi uživaju svoje najbolje europske kampanje od 2008. godine.