October 3, 2018

Trump se hvalio da Sportingbet ima hendikep od tri

By admin

Trump se hvalio da ima hendikep od tri. Godinama je taj broj prihvaćen s malim javnim pitanjem, vjerojatno zato što se nitko nije brinuo da je istražuje. Forbes je nekoć prijavio svoj hendikep kao četvoricu, s opomenom da još uvijek mora proizvesti potpisanu tabelu rezultata kao dokaz. Prvenstveno, Trumpova riječ bila je to. Predsjednički republikanski kandidat Sportingbet navodi svoj hendikep kao 2.8 na golf hendikepu i informacijsku mrežu američkog Golf udruženja, što ga čini izvanrednim golferom u bilo kojoj dobi – ali zaista fenomenalan za nekoga tko je 70. I postavlja pitanje: koliko je vjerojatno ta tvrdnja biti istinita?Zapravo, kaže on, ima 70-godišnjeg golfera koji se pojavljuju na Langstonu s legitimnim trojkama. Ipak, postoji nekakva veza.

“S nekim tko ima raspored kao što je Donald Trump, malo je vjerojatno “, rekao je Somerville. “To je gotovo ogrebotina, netko tko može igrati gotovo profesionalno. Nije netko tko ima takav raspored. ”

70-godišnjaci koji dolaze kroz klupsku kuću s tri hendikepa obično su u mirovini. “Oni nisu ui izvan sastanaka”, rekao je Somerville.I oni su također muškarci koji igraju cijeli život, vjerojatno počevši od tinejdžera i koji su ili igrali na fakultetu ili na neki način pronašli način igranja gotovo svakodnevno kroz odrasloj dobi. “Vrlo je udaljeno da bi netko mogao to Sportingbet bonus učiniti s rasporedom koji ima “, dodao je Somerville.

Postoje mnoge priče o Trumpu savijanju pravila na igralištu za golf. Prošle godine bivši urednik za uređivanje Sport Illustrated, Mark Mulvoy, izjavio je Washington Postu da je nekad igrao s Trumpom devedesetih godina kada je shvatio da je Trump stavio loptu samo nogama od igle koju nikad nije pogodio. “Ah, dečki s kojima čitavo vrijeme igram varati”, rekao je Mulvoy, rekao mu je Trump. “Moram se varati kako bih držao korak s njima.” “Donald Trump nije imao pojma što je to Rumbelows Cup.Nismo objasnili ‘| Sama priča se upućivala na intervju kojeg je Alice Cooper ucinila 2012. godine u kojoj je rock zvijezda – redoviti golfer – odgovorio na pitanje o najgorem golfu koji je ikada igrao s rekavši: “Ja jednom je igrao s Donaldom Trumpom, to je sve što ću reći. “Trump ne bi bio prvi političar koji bi masirao istinu svoje atletske snage. Sklonost Bill Clintonu za uzimanje mulliganaca, igranje golfa za poslove, koje nisu strogo dopuštene prema pravilima, dobro je dokumentirano. Runner’s World pobjegao je s jednim od policajaca izbornog ciklusa 2012. kada je uhvatio republikanski potpredsjednički kandidat Paul Ryan koji je brijao više od sat vremena od svog vremena maratona.Kada je bivši sjevernokrvanjski vođa Kim Jong-il odigrao prvi krug Sportingbet golfa na 7,700 dvorišnom tečaju prvenstva u Pyongyangu u listopadu 1994. godine, državni mediji su izvijestili da je Dragi Leader završio sa 34 bodova od 34, uključujući ne manje od pet rupa-u-jedan.

To je rekao, Trump jasno ima neki talent kao golfer, kao što se vidi u ovom 2011 YouTube video. No njegova je tvrdnja o trojici teškoća kvantificirana, pogotovo kada je njegova 20 najnovijih rezultata na njegovom GHIN indeksu najčešće od 2014. godine i proteže se do 2009. Čak i ako pretpostavimo da nije uključivao svoje najbolje runde, to nije vrsta rekorda će vidjeti od 70-godišnjaka s reputacijom kao ogrebotina.

I to bi moglo biti još jedna priča o golfu.