February 25, 2017

TSG Hoffenheim – SV Darmstadt 2: 0

By admin

Čak i uz dva trefám Andrei Kramarić uspio Hoffenheim utakmicu s Darmstadt, nakon dvadeset kola će biti na četvrtom mjestu. Isto tako umrijeti Lilien postavljanje pozornice za više problema, jer sada oni gube na prvu prečku nebarážovou nesestupovou i osam bodova.

Prva akcija utakmice nabavio gostiju. Jan Rosenthal naći na stražnjem postu Marcel Heller, međutim, da od oštrog kuta Baumann prevladati. I zato što je pomogao na gol liniji čuvao ekipe. S druge strane, obrana našle su se Kadeřábek Sandro Wagner. Češka branitelj njegov prvi přiklepnul balon, međutim, Michael Esser je brzo iz vrata.

Još jedna šansa i Heller pogodak kada je pucanje udaljenost Nadie Amiri. Zatim je bio red Terrazzino, ali nije uspio. Dakle, prva polovica cilj donio. Druga je počela vystřídáním Kerema Demirbaye, umjesto kojih je došao na set kasnije Kramarić heroj. On je odmah uveo opasan udarac glavom, a dvije minute kasnije zabio, ali nažalost za TSG bio u zaleđu.

Hrvatski reprezentativac i dalje zapošljavati obrane Darmstadt. Još dva pokušaja od granice kaznenog prostora završio je neuspjehom. On je pomogao, jer dok je treći. Kadeřábek jasno pomaknut Terrazzini koji je vidio prolaz za kolegu koji je zajedno Esser golmana je bio u čistoj na leđima post – 1: 0th Bio je to njegov šesti pogodak ove sezone.

Frings igrači očito dobio živčani i umjesto šanse počeo gomilati karticu. Crvena, iako nitko nije dobio, ali je žuta za Hamit Altıntop u posljednjem trenutku značilo kaznu. Kramarić je bio gladan, pa on je uhvati za izvršenje. Glasovao sigurnost – središte cilja. Dakle, Hoffenheim pobijedio 2: 0, te će biti jurnjava više bodova protiv Schalkea. Darmstadt pokušava dobiti bolji od Augsburga.