May 14, 2018

Unibet a Manchester Unitedben játszik az Europa League-ben az elmúlt 16 évben

By admin

Jürgen Klopp azt állította, hogy az Európa Liga utolsó 16-án szeretné felhívni a Manchester United-ot, mivel a Liverpoolnak szüksége van arra, hogy “szétfeszítsen” valamit, miután két vereséget szenvedett Louis van Gaal csapattól.

Anglia legsikeresebb klubjai pénteken az európai versenyen először játszottak egymással szemben, az ínycsiklandó kötéseket az Anfielden március 10-én és az Old Trafford-ban egy héttel később. Az első leg 8: 05-kor kezdődik, a második pedig 18 órakor.A Van Gaal soha Unibet fogadas nem vesztette el a Liverpoolot, és mind a négy Premier League-t nyerte meg, mint a United menedzsert, beleértve a Brendan Rodgers csapatának 3-1 győzelmét szeptemberben és a múlt hónap 1-0-s győzelmét a Merseyside-en. Futball kvíz: Liverpool vs Manchester United Read több Wayne Rooney 78. perc győztese az Anfield-ben véget vetett a Liverpool reményeinek a Bajnokok Ligája kvalifikációjával, és hagyta, hogy a Klopp kéri a jogorvoslatot. A Liverpool vezetője úgy véli, hogy a lehetőség megérkezett Európába, miután a lelkes észak-nyugati riválisok találkozóját előkészítették, mielőtt Liverpool átverte Augsburgot az elmúlt 32 évben. “Nagyszerű” – mondta Klopp. “Megérdemlik ezeket a játékokat. Nem könnyű, de kérheti az alkalmazottakat. Tegnap megkérdezték tőle, ki akar, és azt mondtam a Manchester United-nek. Azt hiszem, valamit meg kell tennünk.Jól játszottunk, amikor itt voltam, de 1-0-ra veszítettünk. Nem ez volt az, amit megérdemeltünk azon a napon, de megkaptuk. Az élet lehetőséget adott arra, hogy jobbá tegyük, és ezt meg kell tennünk és próbáljuk megtenni. Ebben a körben nem volt könnyű játék. Manchester United, hűvös. “Unitednek előnye van a második lábbal a hazai talajon, de szembe kell néznie az igényes ütemtervvel a Liverpoolhoz Unibet Hungary képest. Van Gaal oldalán a West Ham United az FA Kupa negyeddöntőjében az Europa League-k között – amikor a Liverpoolnak szabad hétvégéje lesz, és Slaven Bilic csapata kiütötte a versenyt -, és a Manchester derby az Etihad Stadionban három napig a második szakasz után.Az Európa Liga utolsó 16-ás: Liverpool föld Manchester United – él!Bővebben

A Tottenham Hotspur jutalma a Fiorentina átfogó vereségéért egy találkozó a Borussia Dortmund bajnokság kedvenceivel. Mauricio Pochettino csapata a White Hart Lane-nél lesz a második lábbal szemben a második helyen a Bundesligán.Gary Neville szintén nehéz feladatnak számít, hogy elérje a negyeddöntőt, miután Valencia egy spanyol-spanyol sportot rendezett az Athletic Bilbao ellen.

Más kapcsolatokban Shakhtar Donetsk Anderlecht ellen, Basel v Sevilla a Villarreal v Bayer Leverkusen versenyen, és a Villarreal v Bayer Leverkusen. Teljesen teljesíteni (a mérkőzést március 10-én és 17-én kell játszani)

Shakhtar v Anderlecht, Basel v Sevilla, Villarreal v Bayer Leverkusen, Athletic Bilbao v Valencia, Liverpool v Manchester United, Sparta Prága v Lazio, Borussia Dortmund v Tottenham Hotspur, Fenerbahce v Braga.

more info