January 2, 2019

Unibet alternatív link

By admin

Unibet alternatív linkA Unibet Fogadási Központ Európa egyik vezető labdarúgó- és téli sportokra szakosodott eredménymutatója. A Unibet rengeteg rendezvényt kínál, a fogadásokra, a jó esélyekre (a legtöbbször a legnépszerűbb futball- és téli sportbajnokságokra), a különböző fizetési módokra és a rendelkezésére álló szolgáltatásra magasan képzett technikai segítségnyújtás és minden olasz nyelven. A sportesemények során még nincs lehetőség arra, hogy fogadásokat tegyen, akkor is megnézheti az egyes találkozók irányát. Ha magas Unibet fogadási limiteket ad meg, akkor nem kell elveszítenie ezt a fogadási központot.

Bónusz € 20 – Unibet regisztráljon most!

Fogadási ajánlat

Ami a labdarúgást, a Unibet alternatív link fogadási központot illeti, az ajánlat valóban nagyszerű. Majdnem 100 labdarúgó-bajnokság, köztük az olasz A- és B-sorozat. Körülbelül 30 licitálási lehetősége van minden eseményre (mérkőzés eredménye, hátrányos fogadások, pontos eredmény, tét / tétek stb.). Mivel a Unibet svéd fogadási központ, a téli sportpálya jól illeszkedik. A Unibet kínál, valamint más népszerű sportokat, mint a kosárlabda, a jégkorong, a kézilabda és a possinilità is a rögbi, a golf, a biliárd, a darts, a póker és néhány labdarúgó akcióra. Minden héten több mint 8000 sportesemény közül választhat.

Élő fogadás lehetősége

A Unibet a sportesemények széles választékát kínálja, amelyeket valós időben fogadhat. Az értekezletek során fogadhatsz minden legnépszerűbb sportot, mint a futball, a jégkorong, a kosárlabda vagy a kézilabda. Minden játékhoz 10 és 30 fogadási lehetőség közül választhat. Számos sportesemény élő közvetítését is megtekintheti. A közvetlen jelentések elsősorban az olasz, angol, spanyol és német bajnokságokra vonatkoznak.

Felhasználói felület

A weboldalakat nagyon későn megváltoztatták, és biztosan mondhatjuk. A megjelenés nemcsak javult, hanem a hozzáférés könnyebb, mint a fogadások, eredmények, statisztikák és irányok. A Unibet mobiloldalak új verziója szintén elérhető. Minden nagyon világos és ujjheggyel van a különböző sportpiacokon. Láthatjuk aktuális eseményeket és bónuszokat, vagy válthatsz a pókerteremből a kaszinóba.

A Unibet-nál történő fiók regisztrálása egyszerű, és nem okozhat problémát, a fogadási központ helye teljesen olasz nyelven történik.

idézet

A Unibet fogadási központja átlagosan 6-7% között változik (1.87-1.87. Esély). Keressen nagyobb esélyeket a tengerentúli sportokra és az észak-amerikai futball ligákra, valamint a leghíresebb bajnokságokra, mint például a Premier League, az olasz, a francia és a német bajnokság. Számos sporteseményre is nagyon versenyképes esélyeket találhat, amelyek a magas fogadási limitek mellett a Unibet kiváló fogadási központját alkotják, ahol megérdemel egy fiókot.

Betétek és visszavonások

Minden betét, a banki átutalások kivételével, szinte azonnal feldolgozásra kerül. A minimális befizetés 10 euró hitelkártyával. A betéteket 2,5% -os adó terheli, ezért javasoljuk a Skrill vagy a Neteller elektronikus pénztárca használatát. Ezek a szolgáltatások nem terhelnek többletköltséget, és a pénzed a számládon belül percek alatt elérhetők. Az eBankán keresztül is pénzt lehet készíteni.

Minden visszavonás ingyenes. Javasoljuk azonban az elektronikus pénztárca használatát, hogy az akkreditáció általában néhány órán belül történjen. Azt is hozzátesszük, hogy a többi fogadóközponthoz hasonlóan, még a Lottomatica-val is, először aktiválnia kell fiókját. Ehhez másolja az azonosító adatokat, melyeket a fiókjába mentett a “Fiókom” => “Dokumentumok” alatt.

Ügyfélszolgálat

Az ügyfélszolgálat olasz nyelven érhető el. A weblapon található űrlap segítségével, vagy e-mail címre küldhet e-mail címet; @ Unibet.it támogatása. Jelenleg az élő chat csak angol nyelven érhető el (10: 00-22: 00). A Unibet oldalakon megtalálható a “Súgó” szakasz, amely nem olyan részletes, mint a többi bukméker számára, de a választáshoz kapcsolódó egyszerűbb problémák megoldásához elegendő.