Unibet sürgeti a Chelsea-t, hogy gyors menedzseri kinevezést készítsen

Hiddink, az időközi vezető, aki elhagyja a klubot a szezon végén, megkérdezték, hogy inkább egy gyors találkozót választott-e. – Én támogatom – válaszolta. “De egy személyes vélemény, hogy amikor a dolgok megtörténtek, átláthatóvá teszitek. Mert mindenki számára világos. A jelöltet vagy jelöltet illető spekuláció…[ha] nyilvánvaló, világos, akkor mindenki elvégezheti munkáját a klubjában, és felkészülhet a következő időre. ”

A város február 1-jén bejelentette hogy Guardiola Manuel Pellegrini helyett a menedzser helyett a szezon végén, részben azért, hogy vessen véget a történeteknek, Unibet sport fogadas hogy megállapodás született magán.Hiddink úgy véli, hogy ez a helyes dolog, és azt mondta, hogy nem vette észre semmi rosszat a városban, akik 3-1-est nyertek a Bajnokok Ligáján a 16. évadban, a Dinamo Kijevben, szerdán este. Guus Hiddink v Ronald Koeman: a gondnok és a vonakodó No2 Olvass tovább

“Ezért mondom, számomra nem gond, hogy átlátható legyen, amikor bejelentem, ki lesz a következő vezetője” – mondta Hiddink. “A példa most Man City. Tudják, hogy Pep jön, és vannak kérdések, igen. De vajon Pellegrini több tekintélyt veszít-e, így elveszítik? Nem. Ha igaza van a játékosok kezelésében, szemtől szemben, akkor nincs tisztelet.Ha valami baj van vele kapcsolatban, hogy elveszítené a hatóságot, akkor azt látta volna Kijevben. ”

Hiddink, aki hosszú karrierje alatt dolgozott a világon, azt is mondta, új menedzser, aki a helyi kultúrát magába foglalja, mind a mezőn, mind a szabadon. Conte, aki Unibet bonusz online korábban soha nem dolgozott Olaszországon kívül, keményen dolgozott angolul.

“Mindig izgalmas, más országba utazik” – mondta Hiddink. “A lehető leghamarabb be akarsz szerezni az ország kultúrájába és még inkább a klub kultúrájába. Különösen a nyelvet akarod elsajátítani. Ha nehéz nyelv, akkor saját futball nyelved van, és természetesen nem tökéletes.De a lehető leghamarabb a klub vagy az ország labdarúgó-kultúrájába menni. ”

Hiddink arról számolt be, hogy John Terry nem lesz alkalmas a szombati Premier League látogatásra Southamptonnál, miközben azt javasolta, hogy Norwich City következő keddje is túl hamar érkezik neki. “Meglátjuk, hogy alkalmas-e Stoke-ra [otthon, szombaton],” mondta Hiddink

read more