UnibetThomas Tuchel extrémjei emelik Borussia Dortmundot a szokásosnál

Alex Scott már elég hosszú ideje van ahhoz, hogy ismerje a minőséget, amikor meglátja, és egy új Női Super League szezon előestéjén, üzenetet küld az Arsenal riválisainak.

“Mióta visszatértem az Arsenalba 2012-ben ez a legerősebb csapat voltunk “- mondja. “Új csapatot építettünk, és van egy új edzőterem is. Ez azt mutatja, hogy az Arsenal támasztott minket, hogy az volt az uralkodó erő, amelyik egyszer volt. ”

1993 és 2012 között az Arsenal figyelemre méltó 14 címet nyert.Azóta azonban az egyetlen öröm jött az FA-kódhoz egy olyan korszakban, amikor új csapatok és Unibet hatalmak alakultak ki az egész országban. A női szuperliga szezon új csapatokat és egy új intenzitást hozott. Olvass tovább!

A a női játék nem ismerhető fel, amikor Scott 2002-ben áttörte, több pénz, jobb lehetőségek, szakmai szerződések és fokozott közérdek. És a jobb vissza, aki Birmingham City és a Boston Breakers mellett is játszott, egy új fejlesztés az angol játékot tovább erősíti.

“Az új külföldi felajánlások mutatják a női játék ebben az országban. Mindenki azt mondta, hogy a német bajnokság és az amerikai bajnokság a legjobb, de azt hiszem, megmutatja, hogy a nemzetközi játékosok Angliába akarnak menni.Most a fiatal angol játékosoknak Unibet meg kell keresniük a jogot, hogy bejussanak a legjobb csapatokba “- mondja az Arsenal kapitánya. “Azt hiszem, Danielle van de Donk, egy holland játékos, akiről aláírtuk, idén viharban fogja a ligát. Ő egy kicsit ismeretlen, még akkor is, ha ő játszott a holland, de attól, amit előtti szezonban láttunk, ott lesz a legjobb a ligában. “Van de Donk, a középpályás Svédországban Göteborgból aláírt, csak az újonnan érkezettek közé tartozik. Arsenal is aláírták a Liverpool Fara Williams-t és a németországi középpontot, Josephine Henninget.Scott oldalán szerdán kezdődik a kampány a Reading ellen és a büntetés hátán – a győzelem Birminghamben a vasárnapi kupában – megy keresztül.

“Nagyon izgatott vagyok unibet regisztrációs bónusz ebben a szezonban” – mondta Scot . “Sok új játékos, néhány nagyszerű játékos, aláírtuk és felvettük. Más csapatok, köztük a Chelsea és a Man City szintén Unibet sokat fektettek be, így ez lesz a legjobb és legversenyképesebb szezon.

“Van egy új edzőterem is [London Colney-ben] mindazt a pénzt, hogy saját területünk legyen a képzési helyszínen. Nem kell lógni, és várni kell az embereknek, hogy befejezzék. A női labdarúgás nagyon egészséges helyen áll.De folytatni kell a játékot, hogy nagyobbak és jobbak legyenek. “Facebook Twitter Pinterest Alex Scott, az Arsenal Női labdarúgó-kapitány Jasmine-t látogatja, az Irakban tevékeny táborokban élő 3,3 millió ember közül. Fotó: Tom Pilston

Míg Scott izgatott a szezonban, a nézőpont és a labdarúgás kilátása Unibet eltolódott. A múlt hétvégén a 31 éves látogatta meg a Save the Children programot Irakban, melyet az Arsenal együttműködésével fejlesztettek ki.A fegyveres konfliktus miatt két új unibet üdvözlő bónusz mesterséges futballpálya épült gyermekek és családok menekülttáboraiban, akik otthonukból kénytelenek voltak elmenekülni.

, az Arsenal pedig olyan futballprogramot fejlesztett ki, amely lehetőséget biztosít a fiataloknak arra, hogy egy edzőjüket kiképezzék.

Tanya Steele, a Save the Children vezérigazgatója elmondta: “Ez az új program a futball segítségével segít nekünk javítani kell a kiszolgáltatott gyermekek életét egy olyan országban, amely kétségbeesetten szüksége van a segítségünkre.

“Az iraki konfliktus széles körű pusztítást okozott, és a táborokban élő gyermekek mélyen szorongattattak.A labdarúgás ad nekik egy okot arra, hogy újra boldogok legyünk. “Facebook Twitter Pinterest Az Arsenal Alapítvány és a Save the Children két labdarúgó helyet hozott létre két táboron belül a belföldön elhelyezett irakiak számára. Fotó: Tom Pilston / Arsenal / Save the Children

Scott azt mondja: “Láttam, milyen hatással lehet egy futballpálya, biztonságos menedéket nyújtani, A kempingen sétálva nincs szín, ez unalmas. Aztán hirtelen egy sarokba fordulsz, és zöld oázisa van.

“A lányok, akikkel játszottam, azt mondták, mielőtt egy olyan szurok volt, hogy csak a szobájukba ragadtak, Azt mondták, hogy a pályára menni menekülés, és elfelejtették minden problémájukat, amikor játszanak.Egy kempingben 6000 ember volt, de az Irakban összesen több mint 3,3 millió tábor volt. Fújták el. “