December 14, 2017

VIDEO: Bratislava neće ponoviti, stadion u Žilini je siguran

By adam5811

Žilina stadion Pod Dubňom poznat je po češkim nogometašima. Slavia je igrala dvaput ovdje (2007. Prvenstvo Premier lige, godinu dana kasnije u osnovnoj skupini Europske lige) i obje izvode 0: 0. U ljeto 2010. Sparta je izgubio 0: 1 ispred Lige prvaka. Stadion je prošao kroz progresivnu modernizaciju posljednjih godina. Početkom tisućljeća umjetno je osvijetljeno, a četiri tribina rekonstruirana. “Od kada sam napustio Zilinu 2008. godine, bilo je nekih stalaka. Kad sam završio, bilo je malo nezavršeno. Inače, sve je i dalje isto.Prije drago Žilina godina izgradili stadion koji zadovoljava sve parametre i možda će morati igrati europske Cups „, gledajući oko tribina trener češkog tima Pavel Vrba, koji je u Žilini u godinama 2006-2008 uspješno služili.

< p> Stadion u usporedbi s Bratislavi Pasienky nudi veću udobnost i sigurnost navijača

u pripremnoj utakmici Slovačka -. Češkoj Iako racija rowdies čekati, ali su oba tabora su dobro odvojene, tako da se ništa ne može dogoditi.Stadion u Žilini kao jedan od rijetkih Slovačke u skladu s pravilima Europskog nogometnog unije UEFA-e.

O tome kako to izgleda na stadionu, možete vidjeti video izvještaj iDNES.cz direktno sa stranice.

u utorak navečer, oni neće ponoviti scenu prošlog listopada, kada je tijekom utakmice Europske lige između Slovan Bratislava i Sparte bio neredi i prijeti da će se utakmica prekine.

Što se dogodilo?

Kad huligani na obje strane uma nad tučnjavi, ništa ih spriječiti u tome. Stadion Pasienky je zato preko, tako da dom može ultrasi nikakvih problema uzimajući u kotlu klijenata. A onda je jedini dio uobičajenih gledatelja šal.Kada borba izbila, nisu mogli uspjeti reagirati čak i organizatorima, koji su imali upisati pomoć od policije interventne policije.

huligani sukobili su se na suprotnoj tribini izravno između normalnih navijača koji su ispred njih pobjegli iz straha. Neki tražili sigurnost na igralištu, gdje se ponovo izbacuje nerede

Utakmica je konačno završio, Sparta pobijedila 3:. 0, ali Disciplinska komisija naknadno kažnjen oba kluba. Češka prvak je svoje obožavatelje na pijankama i zabranjeni pirotehnika platiti kaznu od 80.000 eura (2,2 milijuna dolara) i bio uvjetno zatvorena stadion. Organizator, odnosno Slovan Bratislava, dobio smanjenu kaznu – samo novčana kazna od 50.000 eura (1,4 milijuna dolara)

Ništa od toga bi se tijekom međunarodne utakmice ne treba ponavljati..Susret Slovačka – Češka počinje u utorak u 20:30 sati na iDNES.cz i možete ga gledati u detaljnom online izvještaju vijesti