April 11, 2018

Vlasnici Liverpoola ponovno razgovaraju o cijenama karata kako obožavatelji planiraju daljnje prosvjede

By admin

Anfieldov egzodus potaknuo je odgovor iz Bostona. Fenway Sports Group, vlasnici Liverpoolovih podzemlja, održali su u nedjelju razgovore o svojoj kontraverznoj strukturi karata s višim menadžmentom kluba, povećavajući mogućnost pregleda povećanja cijena koja je započela prosvjede tijekom vikanja sa Sunderlandom 24 sata ranije. Prosvjed protesta: oko 10.000 odstupanja u 77. minuti nad cijenama ulaznica Pročitajte više

Nije donesena nikakva odluka da se revidiraju cijene ulaznica za 2016.-17., no rasprave će se nastaviti ovaj tjedan između FSG-a, izvršnog direktora Iana Ayrea, i ostali visoki dužnosnici Anfielda kao odgovor na masovnu izlazak. Rečeno je da su vlasnici Liverpoola iznenađeni opsegom prosvjeda i razočarani optužbama za pohlepu.FSG je vjerovao da je raspon cijena karata, kao i inicijative za privlačenje više lokalnih i mlađih navijača u Anfield, zadovoljavaju pitanja koja su se pojavila tijekom pregovora s radničkom grupom za ulaznice u proteklih 13 mjeseci. Subota je dokazala da su pogrešne. To je bio trenutak uhićenja kada se približava pjevanje “Ti pohlepni gadovi, dosta je dovoljno”, kako se približila 77. minuta, a neko vrijeme na tablici rezultata odgovara cijenu nekih ulaznice u novom glavnom stolu sljedeće sezone, oko 10.000 navijača ustali su i izašli.

Pažnja i kamere prirodno su se usredotočile na Kop, ali eksodus je bio posvuda.Redovnici na glavnom stolu, njihove sezone se povećavaju od 869 do 1.029 funti ako bi željeli sjesti na istom mjestu sljedeće sezone, a ne preseliti se u bogove, u redu za izlazak.

Nije bilo Jürgen Klopp ovaj put gleda u nevjerici. Bio je u Aintree bolnici s uklonjenim dodatkom, iako mu je nedjeljom dopušteno da se trenirao u Melwoodu. Voditelj Liverpoola možda će se vratiti na posao u ponedjeljak, dopuštajući zdravlje, s ciljem obnove jedinstva dodanog na popis obveza koji mora uključivati ​​obrambenu otpornost, pouzdan vratar, pokret i kreativnost. Svi su bili odsutni protiv Sunderlanda. Liverpoolovi vlasnici mogu pomoći svom menadžeru u njegovoj izjavljenoj želji da stvore jedinstvenu silu između igrača i navijača revidirajući njihove cijene karata.Nije glupo predložiti da prosvjedne troškove Liverpoolu dvije poene protiv Sam Allardyce’s prijetnji tegljača – ta odgovornost leži s Simon Mignolet je neuspjeh spriječiti Adam Johnson je slobodno udaranje stisak u njegovu blizini post i pet igrača koji nije uspio izazvati u buildup da Jermain Defoe je 89-minutni ekvilajzer. No, s daljnjim prosvjedima koji su planirani za sljedeće dvije utakmice domaćih liga protiv Manchester Cityja i Chelseaja, Kloppovi su ideali u suprotnosti s gnjevom navijača prema vlasnicima u Bostonu.Bundesliga to nije.

“Za nas je nedvosmislen: ovo je početak”, izjavio je Jay McKenna, predsjednik Spirit of Shankly, sindikat pristaša koji je pomogao organizirati prosvjed u subotu. “Nemamo čvrstu ideju o tome što ćemo učiniti, jer se to sve dogodilo vrlo brzo, pa ćemo sljedeća dva dana uzeti zalihu i razgovarati s pristašama o onome što radimo sljedeće. Ali mi ćemo poduzeti akciju, jer trebamo. Jučer se nije radilo o tome da otpustimo paru i rekli da smo malo ljuti, ali nastavit ćemo.Stvarno nam je potreban Liverpool nogometni klub, vlasnici i rukovoditelji da misle za sebe: “Je li to pravi pristup?” “Čini se da se to dogodilo u nedjelju.

Na terenu su Liverpool i Sunderland služili upravo očajno siromašnom prvom poluvremenu – domaćoj strani s loptom i posjetiteljima u smislu njihove namjere – prije nego što je Roberto Firmino kažnjavao obrambene propuste kako bi došao do križa Luke Jamesa Milnera i postavio Adam Lallane za pravu sekundu koja je trebala zapečatiti pobjedu. Umjesto toga, Sunderland je osjetio priliku od trenutka kada je Johnson slobodno udario Mignolet. Predviđeno je Defoeovo grabljivom kvalitetom.

“Mislim da nam je potrebno šest dobitaka iz 13 utakmica”, rekao je Allardyce. “To su već učinili, zar ne? Dobar su kod čudesnih oporavka ovdje, nadajmo se da smo opet.Jermain bi mogao biti naš spasitelj ako dječaci na drugom kraju ne dopuste da se golovi kao što su učinili protiv Liverpoola. To je veliki povratak, sjajna točka i duh nadam se da će ostati s nama do kraja sezone. “