August 24, 2015

Voracek Crosby-t ugrott az NHL pontozásnál, végül Hemsky elnyomta

By admin

Kanka egy nagy egyéni teljesítmény eredmény Jakuba Voráčka Philadelphia , ami esett, a második alkalommal a sorban, és a tizenhat pont az azonos egyezések száma rangsorolja a 12. fokára a keleti konferencia. Pénteken, Flyers elég 3: 4 Columbus szombaton legyőzte 3: 6 Montreal , aki huszonhét ponttal uralja az NHL.

Mindkét párbajt cseh csatár részt vett a két gól .Az utolsó alkalommal, amikor átvette a mérleg (0 + 2), és mivel az összeg összesen 26 pontot (7 + 19) ugrott az élen minden nagyobb termelékenység kapitány Pittsburgh Sidney Crosbyho (25 pont, 7 + 18), amely ugyanazon a lejátszási idő nem szerez nyerni 3: 2 miután razziák során a Rangers.

Mindkét bejegyzés Voračka született a második húsz perc, ami után tettei lőtt kétszer Brayden Schenn és csökkent a veszteség a folyamatos visszajelzés, szemben az egyetlen cél. A harmadik harmadban, de a Canadiens köszönhetően a második pont az esti Tomáše Plekance (match 0 + 2) adunk még három gólt, és végül úgy döntött így.

Amellett, hogy megnyerte a hazai és élvezte két évforduló. Coach Michel Therrien felvett 300-at.győztes az NHL és a tapasztalt védő 1xbet bonusz Sergej Gončar, aki kanadai csapat kedden megerősítette cseréje Dallas állították elő a második rajt egy New Jersey a 800. karrierje pont.

„Nagyon sokat jelent nekem. Néhányszor játszottam a bajnokságban és 800 pontot sok védő számára. Ez valami különleges, valamint elérni, mielőtt a nagy közönség Montrealban, „mondta Gonchar, aki 17. a sorrendben története a védő Meta elszámolni.

(1. Ray Bourque 1579 pont, 2. Paul Coffey 1531, a harmadik Al MacInnis 1274 4. Phil Housley 1232 5. Larry Murphy 1216 6. Nicklas Lidström 1142 7. Denis Potvin 1052 8. Brian Leetch 1028 9. Larry Robinson 958 10. Chris Chelios 948 11. 915 Bobby Orr 12. Scott Stevens 908 13. Brad Park 896 14. Gary Suter 844 15 827 Douglas Wilson, 16.Red Kelly 823, 17. Sergej Gončar 800,…31. Roman Hamrlik 638)

A New Jersey-i jégkorongos játékosok nem követték az elmúlt 3: 1 győzelmet Minnesotou és 1-0 Washington felett, amikor közel álltak a hazai közönséghez 2: 3 Colorado .

Devilset Martin Havlat küldte a harmadik percben. Patrik Elias, aki a második hazai csapathoz hozzájárult a rendszeres 2: 1-en, segített. A 49. percben Eric Gelinas pontosan legyőzte.

A lavina 53. és 58. perc volt, és a hazai oldal nem találta a választ. A csatár volt a csatár, Matt Duchene, akit Illésként választottak az este első sztárjaként. 24. perc: Jan Hejda volt a második legkiválóbb játékos a győztesek csoportjában.Erik Johnson, a legkisebb NHL csapat, a Buffalo Sabres meglepődött a hazai meccsen a Toronto A negyedik győzelmét a 19 eddig játszott játékban szerezte meg. A cseh kapus Michal Neuvirth is részt vett a 6: 2 győzelemben. Erőteljesen az egyik Buffalo legjobb játékosának 32 beavatkozása volt. Ústí nad Labem 26 éves őse volt a kapunál a sportfogadasok 1xbet négy Sabre diadali közül háromban. Torontus Tyler Ennis és Matt Moulson ellen (mind 1 + 2) ellen támadott. Aztán két gólt szerzett támadó zemgus girgensons.

Otthon Duel haza, de kijött kedvükre. A pontszám az első volt a 8. helyen.Egy perccel azután, hogy Jiri Tlusty futott be Tuukka Raska góljával, Justin Faulk védelmezőjéig. Ez volt a hetedik találat a szezonban a Kladenský odchovánál, aki nem szerezte a hat korábbi játékot.

A bajnokság döntője 2: 1 volt a döntőben. A rendezést Seth Griffith rendezte a 15. percben, és a tapasztalt Patrice Bergeron 19:10-re győzött. A meccs első sztárját a Rask győztese 1xbet fogadas bonusz győztesének választotta ki, aki 33 csapattársa volt. Leggyakrabban csak egy hurrikánok lövője volt a mérkőzésen, Tlustý, amelyre a statisztikusok négy próbálkozást számoltak.

Az NHL szombati NHL második eredménye ugyanaz.Míg Bostonban örültek otthon, két Minnesota pontot hozott Dallasból . Csillag küldött a 26 percnyi játék után, Antoine Roussel, a tanfolyam azonban megfordult az eredmény a vad oldalán Haul és Erik Mikael Granlund.

Az egyetlen cél a hazai segíti részt Cseh előre Aleš Hemský, akik ily módon véget ért Tizennégy pontos böjt. 31letý natív Pardubice játszott tizenöt rész megmagyarázni a minőség csak szerény két segíti, amikor először beiratkozott bevezető statisztika elején a szezon debütált a mezt Dallas.