May 22, 2017

Voráček proći na dva gola, Nosek progoni otišao u Detroit

By admin

Drugi pobijediti optužbe, ali trener Peter DeBoer pripisuju. Početna Flyers pobijedili njihova podjela rivala jasan rezultat od 4: 0th Sa dva gola zaključio aktivnu Jakub Voráček, koji je dvije asistencije zove drugi zvijezda igre.

Jágr igrao manje od 16 minuta i pucao na gol. Kaberle sa 21 minuta odehranými opet pripadao među najprometnijim igrači su više leda vrijeme imao samo Židlický (22:17). Čist list Philadelphia dijeli vratari Steve Mason (8 tretmana) i Rob Zepp (16 tretmana). Pod New Jersey odchytal cijelu igru ​​i Cory Schneider 32 hitaca unovčio četiri puta.

Čekanje napadači Nosek i progoni četvrtak vrijedno.Nakon zbog teškoća u Chicagu ekspedicije kada putuju, počeo igru ​​između Red Wings i Blackhawks s gotovo sat vremena kasno je konačnu riječ o ledu spominje Češka par, koji je u formiranju napada nadopunjuju Justin Abdelkader.

Dva mladića se bore za mjesto u prvoj momčadi nakon što su obje postigao gol i pomoći. Detroit je osvojio više od Chicago 3: 2 i inozemnih novinara uklet s Nosek odabranom uz dom branič Jonathan Ericsson kao glavne zvijezde dvoboja. Golman Petr Mrazek vrijeme događaja nije intervenirao, cijela igra za Detroit odchytal doživio je Jimmy Howard.. Od 28 hitaca priznao samo dva puta štap Bryan Bickell i Garret Ross

Utakmica između Nashville i Tampa Bay je završio nogometnu rezultat 1: 0 u korist doma predatora. Jedini cilj je brigu već u 4. minuti talentirani napadač Filip Forsberg. Čisto list uređen par golman Pekka Rinne (12 tretmane.) – Marek Mazanec (manje od 28 minuta odchytaných 10 tretmana)

U pripremi je prvi put Lightning pridružio Radko Gudas, koji je pao u 13 minuta rukavice kad tučnjavi tržišnog natjecanja dom Paul Gaustad. Češka branič u utakmici zaradio je ukupno 17 kaznenih minuta.Događaj je za goste i predstavio naprijed Ondřej Palát i simetričan obrane Andrej Šustr (igrao 23:26 i tako je drugi najviši led vrijeme na tim).

Prvi zvijezda dvoboja u četvrtak između Montreal i Colorado mogao biti izabran nitko drugi nego uvredljivo Bek kućnom računalu Subban. S novim ugovorom, jedan od najbolje plaćenih igrača liga ima za ravnotežu (1 + 2) na sve značajne, uspjeli su canadiens 3: 2 nakon produžetaka

Napad Češka duo Tomáš Plekanec – Jiří Sekáč u utakmici nije početak.. . Slično predstavnicima lavina Tomáš Víncour Jan Hejda i mladi vratar rimski hrvanje Hoće li sjedio na klupi kao zamjena Reto Berry

Rezultati pripreme NHL