March 18, 2017

vrijeme suđenja priča. Prvo, kazna se sada može otvoriti vrata prema naslovu

By admin

14. etapa razgovara otkad otkriven 2015. Giro svoj itinerar. Biciklist sada čeka na vrijeme suđenja, koji će biti trenutna situacija izuzetno dugo, točno 59,4 kilometara. Na stazi navijanje uz vinograde Prošek će se minuta razlike.

Prema članku očekuje da će biti adut u rukama Richie Porte. “Ali sada sam znajući njihove gubitke u ukupnom stresa. A ako to nije hladna glava, psiha može vezati noge “, ističe bivši profesionalni Tomas Konecny, dobitnik pozornici na Vuelta je 2001. godine i glumac Tour, 2002.

Borba protiv vremena već organizatori velikih natjecanja do sada neće biti uključeni u program kao što se često kao što je nekad bio.Ipak je njezin značaj za konačni poredak ključa

. Što je to? Test konjskih snaga?

premijeru na Grand Tour utrke doživio disciplinu u 1927., prvo u obliku tima. Tada je to bio kazna za vozače i korektivne akcije. Henri Desgrange, direktor Tour, u stvari ljuti što klasični ravni stupnjevi dosadno jer ekipe imaju samo štiti svoje zvijezde. Stoga je odlučio: “Svi ravne etape će se izvoditi kao tim vremenom suđenja. Kada se vozači ne znam kako stoje drugi će naporno raditi hard od samog početka. “

Na ovaj način, a zatim održao otvaranju devet faza!Nakon tri godine eksperimenta je bio osuđen.

Međutim, u 1932. Gaston Benac, voditelj stranici sportskog večernjeg papira Paris Soir, koji je uveden novi jednu utrku: pojedinac vrijeme suđenja na Grand Prix nacija na 142 km.

Ovaj put on je tu vijest. Gira vodstvo odgovorio i godine 1933 pojedinačni kronometar, zauzela prvo mjesto u utrci programu. Šezdeset kilometara od Bologne u Ferrari prošao legendarni Alfredo Binda, pet puta prvak Gira je, prosječnu brzinu od 39,2 km / h.

Nakon godinu dana “, rekao je oponašao” previše Tour.René Vietti, draga Francuza, pao je na 90 kilometara u Nantes na 10 minuta iza pobjednika mogul izgubili nadu za naslov i progunđa: “Vrijeme Suđenje je test brutalne konjskih snaga. Tour neće biti testirani noge, ali i glavom. “

zaglavio s. Vrijeme suđenja donosi kako boli i fizički i psihički. Što se tiče strategije, raspored snaga.

“Na kraju nogu opeklina i disanja da se zaustavi”, kaže Jan Hruška, dobitnik dvije vremenske pokusa na Giro 2000. “No, još gore početak. Sat vremena prije početka na simulatoru Bub noge i pate psihički jer glava da vrijeme još nije u utrci ritmu. Tri kilometara nakon početka, treba vremena da se do brzine.Do tada prolazi žeže boli, u kojoj je tijelo strašno sprečava bol u klasičnim “

. Početak će biti od tvornice, zar ne?

Osnivači Tour Desgrange drama bitka usamljenih muškaraca uzbuđen. “To je faza istine”, izjavio je 1934. godine kronometar održao u njegovim očima trkaćih novu ravnotežu.

Tijekom prvog poslijeratnog turneju u 1947. bio je najduži u povijesti tri tjedna utrke. Na svojoj 139 kilometara opet progib nada René Vietta za ukupnu pobjedu.Na rubu su učvrstili i jabukovače snage.

U sezoni 1960., Vincenzo Torriani, direktor Gira, zauzela u programu četiri brzinske pomoći domaćeg naslova stručnjaka Enrico Baldinimu. No, iz Francuske stigao je velemajstor bitku protiv kronometar Jacques Anquetil i sve ostale ponizio.

U 1962. godini, stoga nije vrijeme suđenja na Giro ništa – i Anquetil protest ostao kod kuće.

Disciplina postupno stekao funkciju uvjeravanja alat. Godine 1966. Torriani htjeli pokrenuti Giro privući Gimondiho Felice, koji je senzacionalno u svojoj debi dominirao Tour. Stoga mu je sponzor Salvaranimu ponudio: “kronometar počinje i završava se ispred svoje tvornice u Parmi.Ali samo pod uvjetom da odu Gimonde. “I kao što je posao za promicanje tvrtka ne može odbiti.

U 70-Torriani šivala žiro izmjeriti drugu zvijezdu Francesca Moser, koji je bio slabiji penjača. Dakle, dragi Francesco, samo zato što su četiri puta suđenje, zar ne? No, u Dolomitima … dobro, nema vam onih malo stage, a oni rezati.

ekstremi bili previše Tour 1979 sa pet individualnih i tri tima vrijeme suđenja s ukupnoj dužini od 341 kilometara, sa samo velikim brojem tim “test” ima zadovoljiti jake momčadi kao što su francuski Renault-Gitane.Tako da je želio da gospodin Bernard Hinaulte da smo u pravu?

obećanje 61kilometrové vrijeme suđenja do promjene privukla žiro u svibnju 2009. godine, prvi koji će pokrenuti “corsa rosa ‘Lance Armstrong. Na isti način, privukao je oko četiri godine kasnije, Bradley Wiggins, još jedan nevjerojatan časovkáře. . Ipak, i ostao daleko od naslova

Zaštitite svoje noge, došao Dolomiti

To će biti drugačiji danas ? Povratak nakon 60 kilometara boli između Trevisa i Valdobiaddene u ružičastom dresu Alberto Contador? Početna Fabio Aru je slabiji na papiru časovkářem, ali on neće isporučiti roza Jersey krila? A što će pokazati Richie Porte?Pokušaji nemoguća misija?

“Mnogi lideri pomagače tima, naprotiv, imaju vrijeme suđenja, a kao dan odmora, kada našetří snage”, kaže Tomas Konecny. Doista, u nedjelju čeka za sve teške faze u Dolomitima.

“Odmaknite se od kronometar koze na klasični bicikl je vrlo neugodno”, prisjeća se Roman Kreuziger.

“Ako idete u vrijeme suđenja izvan onoga što je u vama, onda sljedeći dan možete saznati na stazi da nemam noge”, upozorava Jan Hruška. Slick sama poslije vrijeme suđenja na Giro 2001. doživio. “U sljedećoj fazi, skoro sam nepřelezl ili tri milje brdo.Pola tim me je čekao. “