August 26, 2017

Wimbledon tvrdi da je slika tenisa “bila ozlijeđena” navodima

By admin

Nema sumnje da je slika igre pod intenzivnim pregledom: Rafael Nadal, s 14 udaraca za njegovo ime, u ponedjeljak je objavio klevetu protiv bivšeg francuskog ministra sportova za navode da je dopirao u 2012, a u utorak je napisao Pismo Međunarodnoj teniskoj federaciji tražeći da se svi njegovi rezultati ispitivanja droga budu objavljeni; Peterostruki šampioničar Maria Sharapova nervozno čeka na konačnu presudu o njenom neuspješnom testu na droge; A jedinica za integritet tenisa priopćila je da je 48 utakmica ove godine zabilježeno zbog sumnjivih obrazaca klađenja. Rafael Nadal tužio je bivšeg francuskog ministra kabineta zbog optužbi za doping. Pročitajte više

Ipak, dok su se trava izvukla neuobičajenim snijegom , Predsjednik All England kluba, Philip Brook, pokušao je odbiti percepciju da su vlasti igre pristojne reagirati na te probleme. “Teško je reći da nije ozlijeđen”, izjavio je za sliku o sportu otkad su se u siječnju pojavili zagrijani zahtjevi za kockanje i drogu na Australian Openu. Istaknuo je kako klub radi Blisko kao jedan od sedam partnera – zajedno s Udrugom teniskih stručnjaka, Ženskom teniskom udrugom, Međunarodnom teniskom federacijom i ostalim tri glavne tvrtke – kako bi se suzbio korupciju. “Wimbledonovu postojanu predanost integritetu tenisa i prvenstva bit će dodatno pojačana ulaganjem u niz dodatnih mjera”, rekao je.

To bi uključivalo “strože akreditacijske postupke, dodatnu informaciju, praćenje i Međutim, nezavisni pregled koji je postavljen u siječnju kao odgovor na australski otvorenost, neće donijeti presudu do Na kraju godine.I Brookova tvrdnja da je TIU-ovo otkriće sumnjičavijih kockarnica je vrlo mali postotak svih onih koji se igraju diljem svijeta, iako je nedvojbeno istinito, a ne utješno.

Glavni izvršni direktor Richard Lewis rekao je Wimbledonu Omogućit će svim sredstvima potrebnim da TIU učinkovito prati prvenstva u lipnju. Ali on ne bi odredio iznos, osim što opisuje doprinos kao “sve što je potrebno”.”Mi samo mislimo da je li to pitanje integriteta ili antidoping pitanja, smatramo da je Wimbledon trebao poboljšati ono što je vani.” Imamo puno povjerenja u anti- Doping program i bilo bi pogrešno ući u detalje o tome na što se ulažemo. “Ni Lewis neće biti specifično o tome gdje će uključivanje kluba u testiranje započeti. “Zamislio bih da je to kada igrač dolazi na mjesto”, rekao je.To je ova vrsta kamena – možda nasljeđe godina zaštite privatnosti i slike kluba – što ostavlja prostor za čudo. “Bilo bi veliko sram”, rekao je Brook također o mogućnosti Sharapove Ne mogu se natjecati na prvenstvu. “[Ona je] bivša prvakinja ovdje u Wimbledonu, vrlo popularna u gužvi. [Ali] moramo dopustiti pravovremenu procjenu. “

To je nedvojbeno istina i Sharapova, najcjenjeniji igrač modernog doba, ne uspije testirati tvari za povećanje učinkovitosti. U drugom poslovanju, klub je najavio da će nagrada u Wimbledonu ove godine porasti za 5 posto na 28,1 milijuna funti, a muški pojedinačni pobjednik dobiva 6,4 posto plaća na uredno zaokružene £ 2m.