November 17, 2017

Zlín je na šestom mjestu ispred Pardubice. I Vitkovice i Boleslav su izgubili

By adam5811

Iako je naslov obrana je počela katastrofalno, odličan osnovni zaključak o hokejašima Zlin odrastao u doigravanju. Trenutno, Zlín drži šestu poziciju kako bi osigurao izravan napredak u četvrtfinalu. Početna napadač zabio 904. Petr Leska točku i srušio rekord extraleague Richard kralja.

Zlin napravio naslađivati ​​Pardubice. Trener Milos Říhov tim, nakon šeste poraze u seriji, pada na osmo mjesto. Pilsen je skočio na sedmo mjesto kada je Olomouc pobijedio 3: 2 nakon napada. Iako Hanáci nakon 12 krugova, konačno zabio – opet slučajno protiv Západočechům ali je izgubio četrnaesti put zaredom

Druga pridošlica iz Mlada Boleslav u Brnu nakon poraza 0: 2. Povukla šesto mjesto.Isto tako, na dnu će i dalje prijete Středočechy Liberec, koji je dvoboj s Litvinov završava u srijedu.

Sudjelovanje u preliminarnom krugu play-off će biti teško braniti Vitkovice, koji je izgubio od sedmog iza Sparte u domaćoj sceni. Prag tim za vanjsku pobjeda 5: 1 hat-trick pomogli kapetan Tomáš Rolinek

U 50. krugu předehrával također Třince prvom dvoboju s Slavijom prošle.. Domaćini iznenađujuće O 2 Arena dobio 2: 1 (još) . Glavni dio extraliga će kulminirati u petak i nedjelju, kada sve utakmice počnu u 18.20 u isto vrijeme.Ipak, to će biti uzbudljiv…

Prije utakmice, hokejaši drže zajedno s navijačima minutu šutnje za žrtve pucnjave u obližnjem Uherský Brod. Udarac domaćeg tima pripremio je Hradec Tomas Knotek, koji je za 64 sekunde dosegao Pospíšilov udarac u pol. No, Zlín se brzo smjestio, obrambeni igrač Oldrich Kotvan igrao je rekordera Leške. Još jedna zvijer Tomáš Žižka poslao je Zlín u vodstvo i Martin Matějíček, ponovno u 43. minuti. Početna Hradecký tada opirao napad, te napadač Jakub Svoboda je imao dvije dobre šanse za povećanje vodstva.

Comet u Ronda napredovati navijači proslavili pobjedu u posljednjih sedam domaćih šest dvoboja.Velika hvala mu imaju vratar Marek Čiliak koji je postigao nula, peti ove sezone, a posebno u prvom razdoblju izbaciti nekoliko šansi Boleslav. Lukáš Vágner odlučio je igrati svoj prvi gol u 32. minuti. Boleslav Čiliaka ne prevlada minutu prije kraja dodao drugi cilj u Brno Jan zagradama.

Ni povratak Petra Sýkory zabio mući tim ne ide iz letargije. To je malo za Pardubice. Ali moglo je biti još gore kada je Stanislav Balán u 48. minuti pobijedio bombaš pod barom. Dom je spasio Tomas Zohorna, koji se uspoređivao za manje od minute. Gosti su na kraju osvojili zahvaljujući Davidu Hruškoj, kapetanu umjesto kaznionice Dude.Charles Varyma uspio vani tek treći put u sezoni.

Olomouc „Plechárna” stigao samo do 2.961 gledatelja. Unatoč tome, dom je ponovno stekao bodove pilsenskih Indijanaca. Hannah nije dugo doživjela takav osjećaj. Domaće dugo prijetio prolazu – Mataia još Pilsen branič zaustavio na rubu pravila, ali u drugom razdoblju nakon što je postigao odcjepljenje Maroszová Radek Dlouhy. U sredini igre, igrač Dominik Simon, koji je osvojio još jedan izjednačeni gol iz Vojtěch Moseka, uspio je pogoditi. Plzen mladić je tada odlučio i racija i osvojio Plzen vrlo važnu stvar.

Sparta potvrdio da Vitkovice su joj omiljeni protivnik.Pobijedila ih je sedmom uzastopnom vremenu, skidajući ih serija od šest domaćih dobitaka, a osobna statistika poboljšala je četiri poena od kapetana Rolina. Spartanski napadač osvojio je ukupno šest golova u ovoj sezoni s Vítkovicama. Po prvi put Rolinek protoka Bařinková rakete gurnuo 41 sekundi prije kraja prvog perioda, a drugi gol odmah na početku iduće utakmice isključen iz vratar Dolejš. Međutim, njegov kolega Filip Novotny osvojio je više bodova u povlačenju za igrač vratara.